Cus-cus cu aripioare si cascaval

de Ina in Paste, 22 Apr 2010 | 7743 vizualizari

 

Pana acum cateva luni nu stiam sa gatesc cus-cus. Acum gatesc frecvent, imbunatatind reteta de fiecare data. Reteta de baza am preluat-o de la miha, careia-i multumesc din suflet. :-*

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 250 g. cus-cus ( cu bob mare)
  • 400 ml. supa de pasare
  • rosii decojite, in bulion ( 200g)
  • busuioc maruntit
  • cascaval felii ( 200 g)
  • unt sau ulei de masline pentru uns tava
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu aripioare si cascaval:

Ungem o tava sau un vas termorezistent cu unt sau ulei de masline. Punem cus-cus-ul in vas ( eu am gasit cus-cus cu bobul foarte mare fabricat in Greica), peste care turnam 400 ml. supa fierbinte de pasare ( putem folosi un cub knorr de pasare).

Bagam vasul la cuptor 15 minute, pentru a se umfla putin cus-cus-ul.

Aripioarele le oparim, le condimentam si le frigem in tava fara ulei. Cand sunt rumene, le asezam in vas, peste cus-cus, apoi le acoperim cu bucati de rosii decojite si presaram busuioc in tot vasul.

Cascavalul il taiem felii pe care le aranjam in vas, acoperind arnea si cus-cus-ul. Dam la cuptor pana se topeste cascavalul si totul capata o culoare aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu aripioare si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

23.04.2010, 00:07

super bun am vrut 5 furuclite dar sa oprit la 4

Ina 1

23.04.2010, 08:21

nadina, e ok

Ina 1

23.04.2010, 08:23

pusikmea, daca ai papat lasagna, e pe aproape. De mine s-a tinut sotul sa-i fac, ca-i facea bunica-sa cand era copil . Acum fac ca-mi place si mie mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu carne tocata si cascaval