Curcan umplut cu fructe

de janet in Curcan, 21 Apr 2010 | 7751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un curcan(in cazul meu de 10 kg),
  • -fructe proaspete si/sau confiate,
  • -un pahar de ulei,
  • -sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan umplut cu fructe:

Curatam si spalam curcanul, il ungem cu ulei si il condimentam, apoi il umplem cu fructele pregatite, in cazul de fata avem: caise, mere, portocale,kiwi, prune si nectarine.
Am mai pus si fructe conifiate: stafide si caise.
Dupa ce am umplut bine curcanul, marginile le-am prins cu betze de frigarui.
Am uns bine tava cu ulei si restul de fructe le-am pus in tava, am pus curcanul peste patul de fructe, am acoperit cu folie de aluminiu si am pus la cuptor cam 2 ore,dupa care am scos folia si am mai lasat pana cind s-a rumenit frumos.
Este delicios,cu atatea gusturi si arome de la fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan umplut cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

gospodinadecriza 1

21.04.2010, 16:24

Ce bun este! Si la mine asteapta un curcan, sa-l postez, de la PAsti!

janet 1

21.04.2010, 16:49

Si curcanul meu este facut ,mai de mult cu o ocazie speciala si imi placeeeee.....grozav!

Sylvia 1

21.04.2010, 17:21

Excelent arata si eu fac mereu de Sarbatorile de iarna aici l-ampostat ca nu am fost pe faza in sezon . Felicitari ca e treba complicata cu curcan de 10 kg trebuie bucatar priceput acolo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon