Curcan cu vinete și măsline

de Panacris in Curcan, 20 Iul 2013 | 5366 vizualizari

COMENTARII (16)

Geanina87 1

20.07.2013, 15:35

Ce bunatate

Bya Ralu 1

20.07.2013, 15:47

super

Angelina_Elena 1

20.07.2013, 15:48

Imi place!

nilgun 1

20.07.2013, 15:58

yummy

kukibella 1

20.07.2013, 16:16

Corinuta 1

20.07.2013, 16:17

imi place combinatia!

MotanLaOale 1

20.07.2013, 16:20

Patricia Iordache 1

20.07.2013, 16:25

Deci...mi-e foame!!

babi5 1

20.07.2013, 16:32

Tu cu vasele tale minune ne faci numai bunatati pe aici

simona72 1

20.07.2013, 16:34

Tare bun!!!!

Rocsi 1

20.07.2013, 16:36

Bun bun

Bunica 1

20.07.2013, 16:52

Imi place ,ca are multa carne

Panacris 1

20.07.2013, 18:14

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

Merisor 1

20.07.2013, 18:37

Daca e curcan sunt prezenta!

iry-gabriela 1

20.07.2013, 19:30

ce este cu, curcan imi place

diaconta 1

20.07.2013, 22:03

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Drob de curcan