Curcan cu sos de iaurt

de laylalala in Curcan, 16 Mar 2011 | 12210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de curcan. taiat cubulete
  • 150 gr iaurt (3,5% grasime)
  • 10 ml zeama proaspata de lamaie
  • 1-2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu sos de iaurt:

Se pune intr-o cratita apa la fiert. Se adauga si un cub concentrat de legume. Dupa ce apa da in clocot se adauga carnea si se lasa sa fiarba 15-20 minute.

Iaurtul se amesteca cu zeama de lamaie, patrunjelul, sare si piper dupa gust. Se strecoara carnea fiarta apoi se amesteca cu sosul de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratar de piept de curcan cu legume la capac