Interesanta introducerea, nu stiam chestiile alea, eu oricum sunt si rea si iute.....dar borsul il face mama mea, baietii mei nu prea-l agreaza asa ca mananc la mama ciorbe cu bors....
Draga mea, așa suntem noi, leoaicele, iuți și rele (de bune!)... Eu umplu borș mai ales pentru soțul meu care, deși este ardelean, preferă borșurile. Iar eu, moldoveancă, prefer supele (ca în Ardeal...!)
Elaborioasa actiune !!! Interesanta expunere a procedeului de obtinere a borsului si a obiceiurilor legate de acesta Eu am incercat si de casa si de comert , se pare ca nu ma impac cu gustul
Mihaela, știu că unora nu le place gustul, dar nu-i nici o problemă. De aceea am scris că merită să umple borș numai aceia cărora le place...Mie îmi place, dar nu în mod special. Prefer supele, dar îmi plac și ciorbele neacrite... Lichide să fie...
Miki, dacă respecți regulile, trebuie să ți se acrească, la căldură, cu ingredientele necesare (poate pui prea puține tărâțe?)... Urechește și tu pe cineva, când pui, să fii rea, poate atunci ți se va acri...