Cum se pune varza la murat

de elucubratiiculinare in Muraturi, 30 Oct 2012 | 30014 vizualizari

COMENTARII (30)

Ina 1

30.10.2012, 20:04

orbesc! )) ( la dimensiunea scrisului ma refer )

diaconta 1

30.10.2012, 20:04

nu stiam de gutui,in loc de porumb punem boabe de mustar,in rest cam la fel procedam

Ina 1

30.10.2012, 20:06

si noi tot cam asa punem, dar mie nu-mi plac boabele alea de porumb . Si cu suflatul in teava nu e dupa cat avem chef, ca daca nu suflam iese zeama baloasa Vreo 2-3 saptamani tot suflam, cu pauza de o zi...

MotanLaOale 1

30.10.2012, 20:19

Eu mai pun si cateva crengute de cimbru impreuna cu mararul si 2-3 mere cu 2 gutui!

Ina 1

30.10.2012, 20:25

Si acum sa apara elucubratiiculinare( eu nu stiu cum o cheama ) ) si sa zica: Ia mai lasati-ma cum puneti voi! Eu pun asa si gata! Nu va place, faceti-va! ))

diaconta 1

30.10.2012, 20:28

Ina)) Mihaela o cheama

MotanLaOale 1

30.10.2012, 20:29

Lau 1

30.10.2012, 20:43

alldaycooking 1

30.10.2012, 20:54

foarte utila reteta!

Ina 1

30.10.2012, 21:01

Mihaela

Ina 1

30.10.2012, 21:01

Multumesc, Dia'

Miha 1

30.10.2012, 21:39

No...acu-i bun scrisu' Ina?

Miha 1

30.10.2012, 21:41

De fel nu prea mananc muraturi. Si nici nu pun. Dar anul asta m-au luat niste pofte teribile de acrituri. Noroc de mama ca m-a salvat!

laura_n 1

30.10.2012, 21:53

as manca un butoi intreg

laura_n 1

30.10.2012, 21:54

Miha...pofte...hmmm

MIUTA 1

30.10.2012, 22:00

Si eu pun varza la fel doar ca in loc de marar pun cimbru.Avem acelasi tip de butoi si eu pun in fiecare an cca 26 bucati varza.
Imi place

Miha 1

30.10.2012, 22:15

Nuuuu Laura... eu, gata... am pus poftele-n cui!

Poliana 1

31.10.2012, 08:05

foarte utila reteta asta, acum vreau si eu varza murata

LUK 1

31.10.2012, 09:09

bine ca pentru noi pune mama..oricum la cata varza murata mancam noi...rar..adica de 2 ori in sarmale

adry88 1

31.10.2012, 09:35

harnicuta

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:09

scuze ca am fost prezenta azi pe aici, am ratat comentariile

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:11

multumesc diaconta ca mi-ai dezvaluit identitatea

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:13

ina, sincer sotu sufla din 2 in 2 cu pauza si iese zeama foarte buna , cred ca tocmai boabele de porumb ajuta in acest sens

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:14

privatelaura, ca tot omu, am si eu poftele mele

elucubratiiculinare 1

31.10.2012, 20:16

Miha, nu e rau sa ai pofte de acrituri (toata lumea se gandeste numai la prostii )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata pentru iarna