Crostini Miez de Lapte

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2012 | 4997 vizualizari

 

Acum poti sa-ti impresionezi familia cu preparate spectaculoase, usor de pregatit şi sănătoase cu noul produs Delaco Miez de Lapte.
Este o branza alba proaspata, cu o textura fina si catifelata si o forma atragatoare , care transforma orice preparat intr-un deliciu culinar.
Daca l-am primit, l-am gustat si....MAI VREAU !!! Este nemaipomenit de bun !

 

INGREDIENTE

  • 1 paine subtire
  • 70 ml ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 20 buc mozzarela mini
  • 70 g prosciutto crudo
  • 10 rosii cherry
  • sare
  • 2 cutiute Miez de Lapte Natur
  • 1 cutie cu Miez de Lapte Natur cu boabe mici
  • piper
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini Miez de Lapte:

Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si  asezam feliile intr-o tava pe o hartie de copt.O dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C sa se rumeneasca pe ambele parti cam 2-3 minute.

Scoatem feliile din cuptor si le frecam cu usturoi pe o parte.

Rosiile le taiem cubulete mici si le asezonam cu sare, piper si oregano.

Adaugam pe rand pe fiecare felie in parte cate o felie de prosdiutto,cubulete de rosii, o felie de Miez de Lapte.

Cu ajutorul unei scobitori fixam cate o bucata mica de mozzarela de felia de paine.Pe scobitoare asezam inca un cub de rosie apoi ii punem un mot de Miez de Lapte si o fruzulita de patrunjel verde.

Dam feliile astfel facute pentru inca 3 minute la cuptor sa se topeasca mozzarela.

Cine poate se opreste la doua felii...cine nu, nu se mai uita la cantar.

Sunt minunate asa calde scoase din cuptor.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac