Crocantele de pui

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2010 | 5034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • boia de ardei
  • sare si piper
  • 150 g sticksuri cu sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de pui:

Pieptul de pui il taiem fasii inguste, pe care le condimentam cu boia de ardei, sare si piper dupa gust.

Sticksurile le macinam cat de fin ne place. Eu le-am batut cu ciocanul de snitele. :))

Ouale le batem bine. Fiecare fasie de carne o dam prin ou apoi prin sticksurile macinate.

Se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]