Croasante

de mimmi in Dulciuri, 10 Apr 2011 | 10359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 15 g drojdie,
  • 15 g sare,
  • 300 ml lapte,
  • 90 g zahar,unt,
  • 1 ou pentru uns,
  • Finetti,diverse gemuri.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croasante:

Drojdia se amesteca cu 1 lingura zahar,100 ml lapte caldut si se lasa 15 minute.

Intr-un bol punem faina,in mijloc facem un cuib,punem maiaua iar pe margini punem zaharul,sarea si laptele . Framantam bine aluatul si il dam la frigider pentru 1 ora.

Intindem aluatul,il ungem cu un strat subtire de unt,il impaturam,il intindem cu sucitorul,il ungem cu un strat subtire de unt,il impaturam si il intindem din nou cu sucitorul. Taiem triunghiuri,le ungem cu finetti si gem,le rulam,le ungem cu ou batut si le punem intr-o tava pe hartie de copt. Le lasam la dospit 15 minute,dupa care le bagam la cuptor la foc mic pentru aproximativ 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croasante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert croissante cu ciocolata