Creveti picanti in sos de portocale

de RoXx in Peste, 30 Noi 2013 | 6619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. creveti decorticati
  • 2 cepe verzi mici sau una mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 portocala mare
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita sos piri piri
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • sare
  • piper
  • 1 lingura rasa faina
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti picanti in sos de portocale:

Crevetii se spala si se verifica daca sunt curatati bine.Ceapa verde se toaca rondele.Usturoiul se toaca marunt.Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul ,ceapa verde,usturoiul ,pudra de ghimbir,si coaja rasa de la portocala. Se soteaza 2-3 minute dupa care se adauga si crevetii.Sucul de la portocala se amesteca cu sosul de soia,sosul piri piri si faina.Se adauga totul in tigaie peste creveti ,se asezoneaza si se mai lasa cca 5 minute pana ce sosul este bine legat.Se servesc imediat alaturi de o garnitura de orez .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti picanti in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu creveti si legume la cuptor