Creste di gallo de a doua zi

de mihaelar63 in Paste, 4 Aug 2012 | 3674 vizualizari

COMENTARII (16)

Zamfira 1

04.08.2012, 06:56

laura_n 1

04.08.2012, 09:08

eu am mai zis ca cele mai bune mancaruri ies din ce ramane prin frigider

Panacris 1

04.08.2012, 09:14

Ce paste interesante!

Angelina_Elena 1

04.08.2012, 10:33

Bya Ralu 1

04.08.2012, 10:37

rodicamaria 1

04.08.2012, 14:52

Ce interesante sunt pastele ! Se gasesc la noi ?

elucubratiiculinare 1

04.08.2012, 18:50

imi place cum suna

Rocsi 1

04.08.2012, 22:36

mihaelar63 1

04.08.2012, 23:24

Primele ,, creste de cocos '' le-a adus fiul meu din Italia . Acum am gasit si in magazinul Auchan din Cluj . Am observat cand am fost ultima data ca au un sortiment bogat de paste , mi-au atras atentia si cele negre cu cerneala de sepia

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 10:04

MotanLaOale 1

05.08.2012, 11:13

iry-gabriela 1

05.08.2012, 11:59

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:44

sti imi place combinatiile de genul acesta ca ies bune

Sim0na 1

07.08.2012, 16:35

imi place treaba cu reciclatul
Iar ce a iesit, este super

mihaelar63 1

07.08.2012, 21:31

Chestia asta cu reciclatul e un concept nou
Bunicile si mamele noastre o numeau cumpatare sau intr-un citat vechi , bucatarie economica ''

jolygina 1

16.08.2012, 01:07

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si porumb dulce - Reteta gustoasa din cateva ingrediente