Crenvusti in aluat

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2014 | 22486 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buni.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj (400g)
  • 12 crenvusti
  • 200g cascaval Delaco
  • 50g cascaval afumat Delaco
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde foaia de aluat pe suprafata de lucru si in functie de marimea crenvustilor se taie in dreptunghiuri. Eu am impartit-o in 12.

Am crestat marginile fiecarei bucati in fasii de circa 1 cm latime.

Se rade cascavalul si se pune pe fiecare bucata la mijloc.

Se aseaza cate un crenvusti peste cascaval.

Se impletesc fasiile peste crenvusti pana este acoperit.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu calbenus de ou.

Se presara deasupra cascaval afumat.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Sunt gata cand sunt rumenite frumos.

Sunt buni calzi dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus