Crenvusti in aluat

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 10593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • aluat foietaj
  • cascaval
  • chimen
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in aluat:

Se decongeleaza aluatul de foietaj, apoi se taie fasii suficient de lungi cat sa invelesca crenvustii. Se pune cate un crenvusti pe fiecare fasie si se ruleaza astfel incat sa se inchida bine.

Rulourile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi se presara deasupra seminte de chimen sau susan. Se dau la cuptorul incalzit la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in aluat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Cris2711 1

11.01.2013, 23:46

super arata,mersi de idee

Sim0na 1

12.01.2013, 12:17

Crenvusti sunt taiati pe jumatate si umpluti cu cascaval, nu?
Tare bine mai arata..

ella 87 1

12.01.2013, 23:37

da cu o fasie de cascaval is asa rapizi de facut dar si de infulecat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati in foietaj cu chimen