Cremsnit cu ciocolata alba

de Julie in Prajituri, 13 Mai 2011 | 42417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte,
  • 8 oua,
  • 200 g ciocolata alba,
  • 200 g zahar,
  • 225 g faina,
  • esenta de vanilie,
  • 250 g margarina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremsnit cu ciocolata alba:

Margarina si ciocolata se topesc si se lasa sa ajunga la temperatura camerei. Se mixeaza galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, ciocolata, faina, esenta si apoi laptele caldut, putin cate putin amestecand usor. La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina; se toarna compozitia de cremsnit si se coace aprox. 1 ora, mai intai la foc iute apoi la foc mic. Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar farin. Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremsnit cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

iry-gabriela 1

11.12.2014, 22:25

faina si direct la favorite

Nuta 1

12.12.2014, 17:08

Nu are foi; se mai numeste si "prajitura inteligenta" se separa doua straturi in timp ce se coace si va apare ca si cum ar avea foi pe exterior si crema la interior. F . buna! Eu am reteta fara ciocolata alba!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]