Crema pentru prajituri ( tort)

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Mar 2013 | 6186 vizualizari

 

Ideea pentru aceasta crema am luat-o de la Miha...multumesc !!!
Crema e una super buna si foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca lichida
  • 250 gr ciocolata amaruie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pentru prajituri ( tort):

Ciocolata o taiem sau o rupem in bucati cit mai mici.

Frisca lichida o punem intr-o tigaie si dam la foc mic.Adaugam ciocolata si amestecam pina cind ciocolata s-a topit facind atentie insa ca frisca sa nu inceapa sa fiarba.

Compozitia astfel obtinuta se da la rece pentru citeva ore.Eu in lipsa de timp am lasat-o doar o ora si a fost ok.

Scoatem din frigider si mixam compozitia pina devine o crema fina si suuuuuuper delicioasa.

 

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun se poate adauga aroma sau alune ,nuci....

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru prajituri ( tort)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (19)

Doralinda 1

28.03.2013, 22:25

Buna crema!!

ianculubita 1

29.03.2013, 08:15

Rocsi 1

29.03.2013, 21:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de taitei ardelenesti