Crema de hrean

de dantes in Conserve, 17 Sep 2015 | 10688 vizualizari

 

Foarte gustos servit cu ori-ce fel de carne

 

INGREDIENTE

  • 500 g radacina de hrean
  • 300 g smantana
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de hrean:

Hreanul se curata si se da pe razatoarea mica,se amesteca cu smantana,sarea si zaharul si se mixeaza bine pana devine o pasta omogena.Intr-un vas punem pe fund un prosop de bucatarie il umplem cu apa si asezam borcanele cu hrean si il punem la fiert pana cand clocoteste apa,oprim focul si lasam borcanele in vas pana se raceste apa.

TIPS-URI

1

Se pastreaza la rece si doua luni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conserva BIO de fasole verde in suc de rosii, pentru iarna