,,Toma necredinciosu ; Nu cred pana nu vad cu ochii mei,, sunt vorbe din popor. Cam asa am zis si eu, cand am citit reteta la aceasta crema de ciocolata al lui LA LENA. Asa ca m-am pus pe treaba. Ce a rezultat : o crema densa de ciocolata care se preteaza la orice umplutura.
Intr-un vas cat mai ingust si inalt (cana de la blender este ideal, cine o mai are, ca eu nu o mai am) se pune laptele, zaharul pudra si uleiul.
Blenderul se pune vertical pe fundul vasului si se porneste. Se tine 10 secunde , fara sa-l ridicam.
Dupa cele 10 secunde ridicam usor, putin cate putin pana se incorporeaza tot uleiul.
Se formeaza o crema alba. Oprim blenderul.
Adaugam in vas celelalte ingrediente: cacao, lapte praf, sare, esenta si amestecam usor cu blenderul nepornit pentru a le incorpora in crema alba.
Pornim blenderul si omogenizam bine, pana rezulta o crema densa, lucioasa. Este gata in 5 min.
Apropo : nu are gust de ulei ;)