Crema de branza cu rosii si busuioc

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 5599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu rosii si busuioc:

Se amesteca branza cu uleiul si sucul de lamaie si se mixeaza pana devine o crema.

Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot cotoarele si se taie cubulete.

Se spala busuiocul si se usuca, dupa care se taie frunzele in fasii. Se adauga peste rosii, apoi totul se adauga peste branza.

Se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca bine si se da la frigider pana se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ciuperci si branza