Crema de branza cu marar

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2011 | 5252 vizualizari

 

Alternativa sanatoasa a branzeturior creme din comert

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 50 ml smantana
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu marar:

Nimic mai simplu decat prepararea acestei paste tartinabile.

Pregatim ingredientele, le punem toate intr-un vas, bagam blenderul si pasam 2-3 minute.

Adaugam mararul tocat , condimentam cu sare si piper si gata.

Servim la micul dejun alaturi de ..ce dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

MVMih 1

11.04.2011, 15:08

Bun, smplu si gustos

gaby_duceag 1

11.04.2011, 15:26

corina, schimb nu fac, de dat..nu dau
altceva, mai doresti?

Bucataras Medi 1

14.04.2011, 08:14

Ce-mi place acuma primavara cu marar verde.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Borek cu branza sarata