Crema Catalana

de Vyoleta in Dulciuri, 22 Aug 2011 | 5691 vizualizari

COMENTARII (12)

jolygina 1

23.08.2011, 08:04

interesant

gaby_duceag 1

23.08.2011, 08:30

Am facut si eu, e tare buna, insa spre deosebire de reteta de fatza eu am trecut crema printr-o sita fina, am dat-o la rece iar cand am scos-o am presarat un strat de zahar deasupra si l-am caramelizat.
E de mare efect, crede-ma.
Nu facusem decat 3 boluri si n-am apucat sa le fac poza.

Oana 1

23.08.2011, 09:25

Mmm, ce bun! Gabitzo, pai daca ai cu ce sa caramelizezi

Anamaria7 1

23.08.2011, 09:27

deliciu

gaby_duceag 1

23.08.2011, 09:28


Onutzo, in reteta scria c-o poti baga, daca n-ai chistol ), la cuptor.

divainbucatarie 1

23.08.2011, 09:33

Rocsi 1

23.08.2011, 11:06

alinutzika 1

23.08.2011, 16:51

interesant

mirela0911 1

23.08.2011, 20:32

buna crema

Lau 1

23.08.2011, 21:20

place

adry88 1

24.08.2011, 10:52

place

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:41

eu papam in italia,dar cu zahar deasupra flambat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de caise