Crap la cuptor

de AlinaL in Crap / Caras, 10 Ian 2010 | 39906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un crap mare
  • -miere
  • -mustar
  • -condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Am vrut ca de Revelion sa gatesc altfel pestele. L-am dorit la cuptor, dar fara legume si mai mult prajit/copt decat fiert.

Am taiat pestele sub forma de potcoave; daca-l  puneam intreg la cuptor nu cred ca era bine patruns. L-am condimentat cu sare si piper, apoi am facut o pasta din miere si mustar. Am amestecat intr-o cana 5 linguri de mustar cu 5 linguri de miere (cate linguri de mustar, atatea si de miere). Am uns bine-bine fiecare bucata de peste pe toate partile, apoi le-am asezat in tava pentru cuptor (unsa cu ulei). Se pune ulei in functie si de grasimea pestelui. Dupa 20-25 de minute, la foc mic, pestele a fost bun de mancat!

Pestele nu necesita intoarcere (de pe-o parte pe alta) in timpul coacerii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

22.01.2010, 14:02

interesanta reteta incurand am sa o prepar .

cory 1

07.02.2010, 12:52

arata minunat acest peste....mor de pofta. voi incerca cat mai curand

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]