Crap cu sos de rosii

de Florin A in Crap / Caras, 20 Dec 2015 | 4294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  un crap
  • o lingurita cu busuioc
  • o ceapa rosie mare
  • cativa catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii de casa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Se cresteaza pestele din loc in loc, se condimenteaza cu sare si piper, se persara busuiocul si printre crestaturi se adauga cateii de usturoi feliati.

Se unge uniform cu suc de rosii si se aduaga in tava, pe langa crap, rondele de ceapa rosie.

Se da la cuptor pentru 40 de minute, la 160 de grade.

Se serveste cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

20.12.2015, 13:54

Florin A 1

20.12.2015, 14:32

Multumim!

Adele 1

20.12.2015, 14:36

Bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu ardei si usturoi