Crap cu sos de rosii

de Miha in Crap / Caras, 25 Iun 2009 | 7285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati crap
  • 3 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare,piper,cimbru
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu sos de rosii:

Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.

Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.

Se adauga uleiul si vinul alb si se da la cuptor pana scade sosul si se rumeneste pestele.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor