Crap aromatizat, la cuptor

de _Alina_ in Crap / Caras, 22 Mai 2013 | 7895 vizualizari

 

Pe cat de bun pe atat de simplu de preparat si usor de digerat! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.9 kg
  • 2 lgt sare mare
  • 3 lgt verdeturi de Provence uscate
  • 1 lgt ghimbir pudra
  • 1 lgt oregano uscat
  • 2-3 fire de menta proaspata
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 2 buc anason stelat (optional)
  • cateva felii de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap aromatizat, la cuptor:

1. Preincalzim cuptorul la 200°C.

2. Curatam pestele de solzi, il evisceram si ii taiem capul.

3. Spalam pestele, il frecam cu sare si il lasam 10 minute asa.

4. Amestecam condimetele, apoi crestam pestele din loc in loc si il ungem cu amestecul respectiv, totoadata il stropim cu zeama de lamaie. Il punem apoi intr-o folie de aluminiu pe care o sigilam si o introducem in cuptor pentru 30 min.  

Servim cu mujdei si mamaliguta calda. ;)

S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap aromatizat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (13)

Alina26 1

22.05.2013, 13:16

foarte bun!!!

Merisor 1

22.05.2013, 14:14

laura_n 1

22.05.2013, 15:00

o bunatate de bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]