Couscous cu naut si rosii

de katty in Mancaruri de legume, 10 Iul 2017 | 4999 vizualizari

 

Daca va doriti o masa usoara pentru perioada caniculara este chiar ce va trebuie.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr couscous
  • 200 ml apa
  • 300 gr naut scurs din conserva
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura ulei de masline+pentru stropit deasupra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Couscous cu naut si rosii:

Intr-o craticioara, incalzim apa cu putina sare si piper. Stingem focul, punem couscous-ul si acoperim cu un capac pana se absoarbe toata apa.

Cu o furculita, dezlipim boabele de couscous si le amestecam cu nautul, patrunjel verde tocat si 1 lingura de ulei de masline.

Asezam amestecul pe un platou, iar deasupra punem rosiile taiate felii presarate cu putina sare. Stropim totul cu putin ulei de masline si servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Couscous cu naut si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]