Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati

de MVMih in Porc, 8 Apr 2011 | 5294 vizualizari

 

Ceva bun se face repejor dar trebuie sa aveti pepenasii de-a gata :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cotletele de purcel (proaspete)
  • sare
  • piper in 3 culori 
  • ulei de masline
  • pepenasi murati in sare
  • morcovel murat
  • busuioc
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati:

Cotletele de purcel proaspete, spalate un pic, batute usor cu ciocanelul de specialitate, date cu putina sare, speriate cu putin piper si cremuite bine cu condimentele si uleiul de masline.

Cam jumate de ora la rece si pe urma la sfarait pe gratar, cat sa fie cat de cat fragede sa nu para ca mancam coaja de copac. Pe urma fripturica lasata cam 7-8 min intr-un vas acoperit sa se odihneasca si sa isi lase si un strop de savoare.

Avand in vedere faptul ca este simplu si mi-a fost ceva fomica, la farfurie cu una din muraturile mele preferate....pepenasiiiiii.

Sper sa va placa.

Hai la masa!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotletele de purcel pe gratar cu pepenasi murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:15

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:26

MVMih 1

11.04.2011, 14:20

Pentru Cris2711...am facut azi ceva fiert...poate te tenteaza mai mult decat gratarul de cotletele si e la alegere vitel/purcel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu crusta de mustar