Cotlete de porc, pe pat de cartofi

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 8580 vizualizari

 

Cum era deja tarziu si nici n-aveam chef de ceva complicat, am aruncat repede la cuptor cativa cartofi si cotlete de porc. Asta ca sa pot sta cu voi aici, mai mult =))=))

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc ( atatea erau in punga )
  • 1,5 kg cartofi
  • delikat/ sare
  • piper
  • rozmarin
  • mustar
  • ulei
  • cateva linguri cu untura
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc, pe pat de cartofi:

   Cartofii i-am curatat, spalat si taiat in bucati marisoare. Am presarat sare, delikat si rozmarin, apoi am azvarlit peste ei bucatile de cotlet condimentate, la randul lor, cu delikat, cimbru, rozmarin, piper. Am turnat deasupra un paharel de ulei, apoi am imprastiat si cateva linguri cu untura ( in care preajisem niste carnati... :D )  si alte cateva de mustar clasic. Am finalizat cu felii de usturoi si-am dat la cuptor pentru cca. 50 minute. ( Intai la foc mic, apoi la foc mare, sa se rumeneasca bine carnea ) 

   Cu gogonele murate si-un pahar de vin alb dupa, a fost un pranz delicios :D

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc, pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti