Cotlet de porc la oala de lut

de Constelatialeu in Porc, 26 Noi 2015 | 5102 vizualizari

 

Nu-i nici ''cuc'' si nici ''cioroi'', e doar lut din popor.......hai ca ma facui poiata.....ce face foamea din om.....

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete cu os si grasime
  • boabe de mustar
  • boabe pe piper
  • sare grunjoasa
  • cimbru
  • mustar fiecare pune cat crede de cuviinta
  • 1 cana cu apa
  • faina pentru tavalit cotletele
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la oala de lut:

Cotletele le lasam la dezghetat, asa am facut eu ca le-am scos din congelator, dupa ce s-au dezghetat le clatim cu apa, le stergem cu un servet. Boabele de mustar,bobele de piper si sarea le punem intr-un mojar si le strivim bine, apoi adaugam cimbrul, amestecam, transferam totul intr-o farfurie, adaugam 3-4 lingurite de mustar, omegenizam. Bucatile de cotlet le tavalim prin faina, scuturam surplusul de faina si apoi le imbracam cu pasta pregatita. Asezam cotletele in oala de lut, turnam o cana de apa si bagam oala la cuptor, aprindem focul si-l lasam la mediu. Lasam in cuptor cca 1 ora, apoi scoatem cotletele din oala. Eu am pus peste sosul lasat, doua linguri de smantana grasa, este optional, se poate folosi sosul fara smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la oala de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

Xandrinne 1

28.11.2015, 07:25

Adele 1

28.11.2015, 08:03

Am auzit ca face treaba buna oala de lut

Gicuta 1

03.12.2015, 09:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc picant cu mango si taitei din amodon de fasole