Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 16 Noi 2011 | 7070 vizualizari

 

O mancarica facuta in 30 de minute, foarte rapida,dar foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 cutie rosii decojite(300-400g)
  • 3 felii cascaval
  • Sare,piper
  • Ierburi italienesti
  • Patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval:

Cotletele de porc se condimenteaza cu sare,piper si ierburi. Intr-o tigaie se pun 3 linguri ulei su se rumenesc cotletele pe ambele parti.

Ceapa se toaca julien sau bucati nu foarte mici, usturoiul se piseaza si se pun peste cotlete, amestecand foarte bine. Se lasa sa se inmoaie putin ceapa si se adeauga rosiile pasate si putina apa. Se pune capacul si se lasa pe foc aprox. 10 minute pana scade sosul.

Peste fiecare cotlet se pune cate o felie de cascaval si se tine tigaia pe foc pana se ce acesta se topeste.

Se serveste simpla sau alaturi de garintura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc cu merisoare