Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 16 Noi 2011 | 7546 vizualizari

 

O mancarica facuta in 30 de minute, foarte rapida,dar foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 3 cotlete de porc
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 cutie rosii decojite(300-400g)
  • 3 felii cascaval
  • Sare,piper
  • Ierburi italienesti
  • Patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval:

Cotletele de porc se condimenteaza cu sare,piper si ierburi. Intr-o tigaie se pun 3 linguri ulei su se rumenesc cotletele pe ambele parti.

Ceapa se toaca julien sau bucati nu foarte mici, usturoiul se piseaza si se pun peste cotlete, amestecand foarte bine. Se lasa sa se inmoaie putin ceapa si se adeauga rosiile pasate si putina apa. Se pune capacul si se lasa pe foc aprox. 10 minute pana scade sosul.

Peste fiecare cotlet se pune cate o felie de cascaval si se tine tigaia pe foc pana se ce acesta se topeste.

Se serveste simpla sau alaturi de garintura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de rosii cu ceapa si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]