Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai

de papabundetot in Porc, 15 Mar 2014 | 2977 vizualizari

 

Desi suntem in perioada postului Pastelui,unii dintre noi printre care ma numar si eu,nu reusim neaparat sa respectam acest post pe toata perioada lui,asa ca pentru astazi am pregatit un cotlet de porc la cratita :) cu fenicul si un delicios orez thai.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru cotlet:
  • 8 felii cotlet de porc fara os
  • 1 buc fenicul
  • 1 catel usturoi
  • 1 tulpina apio
  • sos soia
  • sos tobasco
  • turmenic,
  • chimen macinat,
  • chilly praf,
  • ghimbir macinat
  • sare roz de Himalaya
  • Pentru orez:
  • 1 masura orez,
  • 1 masura si jumatate apa
  • turmenic,
  • sare roz de Himalaya
  • 1 lingura unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai:

Cotlet: am spalat si apoi uscat cu un prosop de hartie cotletele de poc,am spalat si curatat feniculul,telina apio si usturoiul,apoi le-am tocat marunt.Intr-o cratita am pus putin ulei,am adaugat apoi legumele tocate pe care impreuna cu condimentele (chilly,turmenic,chimen macinat,ghimbir),si le-am calit usor pana cand s-au patruns,apoi am adaugat cotletele si le-am lasat cam 2 minute pe fiecare parte.

Am adaugat apoi sosul de soia si tobasco si o cana cu apa si am lasat cotletele sa se patrunda bine si sa scada sosul putin.

Orezul:Am pus intr-o tigaie cu capac o masura de orez,1 masura si jumatate de apa si sare roz de Himalaya,am pus capacul si am lasat orezul sa fiarba 10 minute,apoi am adaugat turmenicul si untul si am stins focul.

Am servit acest preparat alaturi de o delicioasa salata de baby spanac cu rosii si mozzarella,acompaniate cu ulei de masline si putina sare.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

- Andreea - 1

16.03.2014, 10:17

Ce bunatate ai adus

anca_rm 1

17.03.2014, 10:56

ce-mi place ,

Panacris 1

25.04.2014, 16:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)