Nebunie nu alta,fraged aromat......................gata tac,acuma e post
Se unge o tava cu untura de porc(se poate pune mai multa,cine are) Se pun cotletele de porc condimetate cu sare si piper,iar marginile se cresteaza cu cutitul din loc in loc pentru a nu se strange(aduna) de la prajit si a ramane fragede
Se pregateste sosul:
Se piseaza marunt usturoiul se pune putina sare se amesteca bine, dupa care se pune cate putin din uleiul de masline,va deveni ca si o maioneza. Se amesteca cu pasta de tomate apa si vinul. Se toarna sosul peste carne, sa o acopere bine, se da tava la cuptor 40 minute.
Intre timp se curata cartofii si se pun la fiert taiati in 4 sau 6, timp de 20 minute,dupa care se scot si se pun peste carne in cuptor amestecand putin cu sosul ,usor sa nu se zdrobeasca. Se mai lasa 20 minute dupa care totul e gata.Merg perfect cu muratura
Pofta buna,era un miros in toata casa...nebunie