Cotlet de manzat in sos de vin

de Bunica in Vita, 10 Feb 2014 | 4579 vizualizari

 

Trecand pe la macelarie am vazut si luat un cotlet de manzat. De cand l-am cumparat am gandit sa-l imbat putin;)

 

INGREDIENTE

  • 1 cotlet de manzat
  • o lingura ulei de masline
  • Marinata:
  • 150 ml vin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • un vf. lingurita rozmarin
  • un vf. lingurita salvie
  • un vf.lingurita ierburi italiene
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de manzat in sos de vin:

Cotletul spalat, sters, se pune la marinat intr-un vas si se lasa la rece pentru cel putin o ora.

Se scoate din marinata, unge cu uleiul de masline,se pune intr-un vas ceramic ,toarna marinata peste el si se da la cuptorul incins la 150 grade pentru o ora.

In caz ca scade lichidul se completeaza cu o ceasca de apa (50 ml.).

Se serveste simplu sau cu salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de manzat in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (24)

Bunica 1

14.02.2014, 19:47

Buhuhuu,cred ca ti-ar fi placut!

Bunica 1

14.02.2014, 19:47

Multumesc ,Lavinia draga!

Bunica 1

14.02.2014, 19:49

Simona72,cand cumperi carne de manzat sa fie un roz deschis la culoare!Pup!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de carne