Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe

de RuxyRux in Prajituri, 29 Aug 2012 | 8735 vizualizari

 

Simple, rapide si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj( cam jumatate)
  • 250 gr branza de vaci cremoasa
  • 100 gr zahar
  • extract de vanilie( sau vanilie de care aveti)
  • pudra de coaja de portocala o lingurita
  • 1 ou si 2 galbenusuri
  • 1 galbenus pentru uns aluatul
  • fructe: piersici, struguri, zmeura...sau ce doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe:

Pregatim formele de briose.

Decupam patrate din foaia de copt( pergament) pentru cate bucati dorim sa facem.

Decupam din aluat cu un cutit patrate si le asezam pe foitele pergament.

Asezam cu totul in forme. Formele le instalam pe tava de copt pana sa le umplem. Vor fi mai greu de mutat cu compozitia in ele.

Pregatim branza , amestecam cu vanilie, zahar si pudra de portocale, apoi cu ouale. Din crema vom pune cate doua linguri in cosulete si deasupra fructele taiate. Ungem foietajul cu galbenus.

Vom coace la 220 de grade pentru aproximativ 30 de minute( mai mult sau mai putin in functie de cuptor). Cand sunt gata le desprindem usor din foaia pergament si le mutam pe un platou.

Servim apoi cu placere , sunt grozav de bune!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete foietaj cu branza dulce vanilata si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si blat de cacao