Cosul de Paste pentru Bucataras

de aziz in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2011 | 4768 vizualizari

 

Dedic acest cosulet tuturor celor de aici urindu-va Paste fericit si linistit!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa rosii si galbene
  • frunze patrunjel
  • hirtie creponata
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosul de Paste pentru Bucataras:

se spala ouale cu un burete de bucatarie cu detergent de vase.

se pun la fiert apoi cojile de ceapa se pun la fiert pina obtinem o tinctura de ceapa adica o solutie foarte concentrata apoi scufundam ouale legate in ciorap lycra cu sau fara frunze de patrunjel .

cele in hirtie creponata se unda mai intii cu otet fierbinte ,cald sa nu va ardeti lasam hirtia pina se usuca apoi cu un prosopel inmuiat in ulei stergem outele pt a avea luciu.

asa gatite de sarbatoare le punem in cos linga cozonaci frumosi care ne vor bucura privirile si sufletul si ne induc spiritul aceste sarbatori minunate.Paste fericit Bucataras!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosul de Paste pentru Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua rosii