Coronita sarata

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2009 | 7957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 150 ml. lapte
  • 50 gr. unt
  • 20 gr. drojdie proaspata
  • 3 galbenusuri
  • 1 lgta sare
Umplutura : 10 felii kaiser + 10 felii sunca toast + cascaval ras (ochiometric)  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita sarata:

Se amesteca ingredientele pt. aluat si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Apoi se intinde foaie de forma unui dreptunghi, se unge cu unt topit, se aseaza feliile de kaiser, sunca si se presara cascavalul.

Se ruleaza, se lipesc marginile cu degetele inmuiate in apa. Se pune cu grija in tava, sub forma de cerc si se cresteaza dar nu pana jos. Se unge cu ou, se presara cascaval (eu am pus si chimen) si se mai pune la crescut pana isi dubleaza volumul. Apoi se coace 25-30 minute, pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua ochiuri in cuib de cartofi copti