Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2015 | 8225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg de zahar
  • un praf de sare
  • 1 pl drojdie uscata
  • 100 gr cascaval delaco
  • 100 gr pastrama haiduceasca
  • 400 gr ciuperci
  • ketchup
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco:

Faina o punem intr-un castron, in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare, 2 oua si uleiul. Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Cand aluatul a crescut rupem bucati cu mana, le intindem si pe fiecare bucata punem cascaval, pastrama,ciuperci si ketchup. Capetele cornului le introducem inauntru ca sa nu iasa compozitia afara si rulam.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu 1 ou batut cu sare si piper. Dam la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri mari cu ciuperci, pastrama si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

31.01.2015, 15:04

Mama , cu asa ceva nu mori de foame

scorpion 1

31.01.2015, 20:39

tocmai ce le-am facut. Au iesit super. Sfat: lasati stratul de aluat mai gros, mie mi s-au crapat deasupra si inchideti bine "plicul", mi-a iesit cascavalul .....

reisnaor_2006 1

01.02.2015, 17:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]