Cornulete super fragede

de alinutza88 in Dulciuri, 6 Iul 2012 | 24236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de faina
  • 2 cani ulei
  • 1 cana apa
  • 300g rahat
  • 1 lingura de zahar
  • 1 plic drojdie solubila
  • un praf sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete super fragede:

Se dizolva drojdia in cana de apa, pe care o incalzim. Adaugam sarea, zaharul, uleiul si faina. Se framanta un aluat tare. Se lasa la dospit cam 30 minute.

Se intinde o foaie subtire; din care se taie triunghiuri; se asaza pe fiecare triunghi cate o bucatica de rahat apoi se ruleaza. Se coc la foc mic pentru 15-20 minute. Le pudram cu zahar si le putem servi in orice perioada fiind o reteta buna si pentru cei care tin post si doresc totusi ceva dulce!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete super fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]