Cornulete in 2 culori

de Lau in Dulciuri, 3 Feb 2011 | 8667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 25g drojdie
  • 3 linguri faina+1 kg pentru coca
  • 5 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
  • 1 esenta de rom
  • dulceata de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete in 2 culori:

Se amesteca totul si se lasa la dospit, se amesteca cu 500g faina. Coca rezultata se imparte in 2. In prima bucata se pun 225 g faina si 5 plicuri zahar vanilat, se framanta coca. In a 2 bucata se pun 2 linguri cacao, 200g faina, 1 fiola esenta de rom.

Se intinde o foaie alba si una de cacao foarte subtiri,  se suprapun si se taie un forma de triunghiuri, se umplu dupa preferinta, se ruleaza de la partea lata spre cea subtire.

Se face un sirop din apa si zahar, cornulete scoase se dau prin sirop si dupa aia prin zahar pudra sau nuca macinata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete in 2 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si vanilie