Cornulete fragede cu rahat

de MonaMimi in Dulciuri, 30 Ian 2012 | 28477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana untura
  • 1 cana smantana
  • faina cat cuprinde
  • 3 galbenusuri de ou
  • drojdie
  • un varf cutit sare
  • 1 zahar vanilat
  • zahar pudra vailat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu rahat:

Faina cu untura se amesteca bine pana ce devine sfaramicios. Adaugam smantana amestecata cu drojdia, ouale, sarea si zaharul vanilat. Framantam bine si impartim aluatul in patru, intindem foi potrivit de groase si le ungem cu putina untura topita, rulam fiecare foaie si lasam 30 minute la dospit. Cand au dospit taiem bucatele, le intindem, punem rahat si rulam. Le punem in tava si le dam la cuptor la foc potrivit pana prind o culoare alb rozalie, cat sunt inca caldute le pudram cu zahar pudra vanilat.

TIPS-URI

1

sunt foarte bune si cu nuca amestecata cu dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu rahat