Cornulete fragede cu rahat

de MonaMimi in Dulciuri, 30 Ian 2012 | 28355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana untura
  • 1 cana smantana
  • faina cat cuprinde
  • 3 galbenusuri de ou
  • drojdie
  • un varf cutit sare
  • 1 zahar vanilat
  • zahar pudra vailat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu rahat:

Faina cu untura se amesteca bine pana ce devine sfaramicios. Adaugam smantana amestecata cu drojdia, ouale, sarea si zaharul vanilat. Framantam bine si impartim aluatul in patru, intindem foi potrivit de groase si le ungem cu putina untura topita, rulam fiecare foaie si lasam 30 minute la dospit. Cand au dospit taiem bucatele, le intindem, punem rahat si rulam. Le punem in tava si le dam la cuptor la foc potrivit pana prind o culoare alb rozalie, cat sunt inca caldute le pudram cu zahar pudra vanilat.

TIPS-URI

1

sunt foarte bune si cu nuca amestecata cu dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de cornulete fragede cu drojdie si untura