Cornulete fragede

de amayrya in Prajituri, 10 Mar 2013 | 17378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani untura
  • o cana bors
  • esenta de vanilie
  • faina
  • zahar pudra
  • rahat
  • 2 pliculete zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede:

Se amesteca untura cu borsul, se adauga faina si esenta de vanilie. Coca obtinuta se lasa la frigider 6 ore.

Ulterior se intind bucati din coca, se taie sub diferite forme, in mijloc se adauga rahat.  Se pun la cuptor la foc mediu aproximativ 20 de minute.

Cornuletele se dau prin zahar pudra in care se adauga zaharul vanilinat.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

laura_n 1

11.03.2013, 13:09

arata atat de bine ! imi plac foarte mult!

Rocsi 1

11.03.2013, 14:33

Sunt absolut delicioase!

Tabita _ 1

25.03.2013, 16:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat