Cornulete cu telemea si cabanos

de Camelia_Viorica in Prajituri, 11 Apr 2014 | 19987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 linguri ulei
  • 30 linguri lapte caldut
  • 2 galbenusuri
  • drojdie cat o nuca
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 kg faina
  • unsoare topita pentru a unge fiecate bucata de aluat in parte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu telemea si cabanos:

Se adauga pe rand ingredientele iar apoi se framanta, faina se adauga treptat, se lasa la dospit vreo 15 minute, apoi aluatul se imparte in 6-8 bucati, se intinde fiecare parte si se unge cu unsoare topita.

Apoi se fac 6-8 cornulete dintr-o foaie intinsa, se umple cu telemea sau cabanos. Dupa care se ung cu albus batut si se presara cu susan sau mac .

Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu telemea si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]