Cornulete cu rahat sau gem

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Feb 2010 | 20964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 1 cana sifon
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lg amoniac
  • coaja de lamaie
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat sau gem:

Se face un aluat potrivit de tare care nu se lipeste de maini se intinde foaie si se modeleaza cornuletele in mijloc punand nuca, rahat, gem sau ce dorim noi.

Se coc cam 30 minute si cat sunt calde se pudreaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat sau gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Cartof