Cornulete cu rahat sau gem

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Feb 2010 | 21290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 1 cana sifon
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lg amoniac
  • coaja de lamaie
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat sau gem:

Se face un aluat potrivit de tare care nu se lipeste de maini se intinde foaie si se modeleaza cornuletele in mijloc punand nuca, rahat, gem sau ce dorim noi.

Se coc cam 30 minute si cat sunt calde se pudreaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat sau gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

15.02.2010, 21:30

u alta idee de a taia aluatul;par ''festonate''';

liana_geicu 1

18.02.2010, 18:51

Ce frumos arata! Chiar, buna idee de a taia aluatul asa!

Cris2711 1

20.07.2011, 16:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]