Cornulete cu masline

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2010 | 9109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj din comert
  • unt ptr calit
  • 2 cepe
  • 150 gr de masline negre
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 ou ptr uns
  • 100 gr cascaval
  • o lingurita de boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu masline:

Se curata si se taie marunt cepele si se calesc in unt.Se spala si se taie marunt patrunjelul,se razuie fin cascavalul,cand ceapa sa calit se da la rece,dupa racire se amesteca cu maslinele maruntite , verdeata si 50 gr de cascaval.Se intinde aluatul pe planseta de lucru si se taie in patrate egale(eu am cumparat foietaj deja taiat in patrate),se aseaza pe fiecare putina compozitie intr-un colt dupa care se ruleaza.Se da forma unui corn incovoiat ,se lipesc la colturi,se ung cu ou si se presara cascavalul ramas si putina boia pe fiecare.In tava  se pune foaie de copt,se pun cornuletele si se dau la cuptor sa se rumeneasca,sunt foarte bune atat calde cat si reci.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia