Cornulete cu gem

de cristinutanicolita in Prajituri, 29 Aug 2014 | 5314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • gem (eu am folosit de mure)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Aluatul dezghetat se intinde si se taie in 12 patrate.

Se pune gemul si se formeaza cornuletele.

Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor deasupra.

Inainte de servire se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]