Cornulete cu gem

de Valclaudia in Prajituri, 4 Noi 2012 | 10555 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 3oua
  • cca 500g faina
  • 1/2 pachet de margarina (topita)
  • 1 pachetel de drojdie
  • 1 iaurt mic
  • 200 gr. zahar
  • zahar pudra pentru pudrat

Dulceata sau gem pentru umplut cornuletele

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu gem:

Din ingredientele de mai sus am pregatit aluatul pe care l-am lasat apoi pret de aprox. 30 min. la dospit.

Am impartit aluatul in 5 parti.

Fiecare parte rezultata am intins-o pe masa de lucru si am taiat-o in 8 (ca in foto).

Am adaugat cate putin gem si am rulat cornuletele.

Cuptorul preincalzit le-a rumenit la temperatura moderata, timp de 15 minute.

La final le-am pudrat cu zahar.

TIPS-URI

1

Sunt grozave cu lapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]