Cornulete cu ciocolata

de Aletta in Dulciuri, 6 Apr 2015 | 3321 vizualizari

 

Aceasta reteta este una foarte simpla, preluata de la mama mea.Tot ce aveti nevoie e de cateva ingrediente simple si putin timp.
Pe cat de usoara,atat de buna este!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj de 800 grame
  • 1 ou
  • o ciocolata de 100 de grame
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie rotunda si se taie in patru, (in cruce) apoi din fiecare triunghi rezultat se mai taie pana rezulta 8 triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune o bucata de ciocolata sau doua si se formeaza un cornulet.

Procedam la fel cu toate triunghurile noastre :P

Le ungem cu ou batut si le bagam la 180 grade, 15-20 minute.

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui si cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chocolate chips cookies