Cornete umplute

de Julie in Prajituri, 31 Oct 2010 | 21798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 100 ml lapte,
  • 1 lingurita bicarbonat de amoniu,
  • zeama de lamaie,
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete umplute:

Se bat ouale cu zaharul ,se adauga laptele, esenta , bicarbonatul de
amoniu stins in zeama de lamaie si faina cat cuprinde.
Se framanta bine un aluat potrivit de moale.
Se intinde in foaie subtire si se taie in fasii lungi cu care se imbraca apoi formele
de cornete. Se coc 15-20 minute. Se scot de pe cornete cat sunt calde.

Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu budinca sau cu frisca.
Se pot decora cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Savarine