Cordon rouge

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 4280 vizualizari

 

I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar gustul il garantez!!

 

INGREDIENTE

  • 1ardei gras rosu
  • 1rosie
  • 1mana de frunze de busuioc
  • 2linguri ulei de masline
  • 100g parmezan ras
  • 4felii de carne
  • 100ml smantana lichida
  • 1lingurita boia
  • sare
  • piper
  • 1ceasca faina
  • 1ceasca pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon rouge:

Ardeiul,rosia,busuiocul,spalate,taiate,le punem in blender si le tocam bine,adaugam ulei,sare,piper si dupa ce am obtinut un sos rasturnam intr-un bol;dam deoparte 2linguri din acest sos,restul amestecam cu 3/4din cantitatea de parmezan,umplem buzunarele feliilor de carne,prindem cu scobitori si lasam deoparte.

Cele 2linguri de sos le punem intr-un castron si le amestecam cu smantana iar in alt castron amestecam pesmetul cu boia si restul de parmezan

Carnea pregatita o trecem prin faina,apoi prin amestecul de ardei,apoi prin cel de parmezan si le punem la prajit in ulei mult

Se scot pe hartie de bucatarie si le servim cu salata verde,rosii,ardei

TIPS-URI

1

le putem praji si in cuptor pe tava cu hartie

2

atentie la scobitori

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon rouge" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Angelina_Elena 1

13.08.2013, 12:02

Numai delicatese ne-ai adus!

Criss 1

13.08.2013, 14:49

Delicios.

ianculubita 1

14.08.2013, 07:47

Da fetele mele,voi stiti ca va aduc numai bunatati

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Quiche Lorraine