Cordon bleu

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 5685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 piepti de pui dezosati
  • -4 felii de sunca
  • -4 felii de cascaval
  • -2 oua
  • -2 linguri de faina
  • -2-3 linguri de pesmet
  • -oregano
  • -sare,piper
  • -ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

 Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si oregano.Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie de sunca presata si cate o felie de cascaval.Se ruleaza iar fiecare rulou se prinde in scobitori sa nu se desfaca.

Se trece apoi fiecare rulou prin faina, prin ouale batute si la sfarsit prin pesmet.Se pun la prajit in uleiul incins,intorcandu-se de pe o parte pe alta.Dupa ce au capatat o culoare aurie se scot pe un prosop absorbant de bucatarie.Se servesc calde alaturi de diverse garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume si cremwursti