Cordon bleu

de ela in Pui, 22 Apr 2010 | 10196 vizualizari

 

pt Mariana,cu dedicatie,pt ca ii place

 

INGREDIENTE

  • 2bucati piept de pui,
  • 2oua,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet,
  • vegeta,
  • un praf de usturoi,
  • faina,
  • 5-6 felii de sunca presata,
  • 5-6 felii de cascaval taiat subtire
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se spala carnea si se sterge cu un sevetel,se taie felii subtiri si se bate ca pt snitel.Pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca,apoi una de cascaval,se impatureste,se prinde cu scobitori.Se bat ouale bine,se adauga sarea,piperul si un praf de usturoi,dupa gust.In farfurii separate se pun faina si pesmetul.Carnea se trece pe rand prin faina,ou,pesmet si din ou si se pune in ulei incins cateva minute pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.Se scoate si se pune pe un servetel ca sa absoarba din ulei/Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]